Rondje Rotte
donderdag 8 april 2021

Trio temidden van de kwartetten

Rond kwart voor 7 was, op Tim na, iedereen aanwezig. Het vormen van kwartetten bleek wat lastig te zijn. En daarom vertrok tussen de kwartetten een trio. Ook dit trio had zijn ogen gericht op de rotte.

Vertrekkend als tweede reden zij in het bentwoud achterop de eerste groep. Dit probleem loste zich op toen de wegen zich letterlijk scheiden. Via de noordelijke bentwoudroute koerste het trio tegenwind richting Zoetermeer. Vandaar ging het verder naar de rotte met nog meer wind tegen.

Uitspraak van de week
26, Adriaan, van Herk, AVH, avh, Adriaan van Herk, adriaanvanherk@hotmail.com, , 2022-02-28 19:27:59, , Avatar foto

"Klaar voor het seizoen"

AvH

Ec had het lastig, waardoor CvE en AvH het tempo regelmatig wat moesten laten vieren. Maar na het keerpunt ging het met een prettig tempo huiswaarts. CvE en AvH deden het meeste van het kopwerk maar richting Zevenhuizen was het zelf even gezellig onderweg waarbij we als trio nog tijd en lucht hadden om de laatste nieuwtjes even uit te wisselen.

Richting Waddinxveen ging het gas er weer op. Met de wind in de rug was dat geen probleem en deed iedereen zijn fare share in het kopwerk.

De zon was nog niet onder dus kwam er een extra lusje via Reeuwijk. Ook dit ging nog prima. Er werd bij kaagjesland afgesprint tegen de wind in won CvE de sprint over duidelijk. EC ging in de laatste km er nog eens even voor zitten. De benen zijn weer op spanning gekomen en het lijkt erop dat het trio klaar is voor het seizoen.

Uw verslaggever ter plaatse: Adriaan van Herk